Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un al doilea jurnalist american a fost decapitat de Statul Islamic: Mama lui Steven Sotloff, mesaj catre gruparea terorista(VIDEO)

B1 B1,
Un al doilea jurnalist american a fost decapitat de Statul Islamic: Mama lui Steven Sotloff, mesaj catre gruparea terorista(VIDEO)

}nca o atrocitate comisa de gruparea terorista sunnita Statul Islamic. La nici doua saptamani de la decapitarea jurnalistului James Foley, un alt ziarist american, Steven Sotloff, a avut aceeasi soarta. continuă pe B1

Cine este Steven Sotloff, cel de-al doilea jurnalist american executat de jihadisti

Steven Sotloff, al doilea jurnalist american dupa James Foley care ar fi fost executat de catre jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI), potrivit unei inregistrari video inca neconfirmata difuzata marti, scria de mai multi ani despre lumea musulmana cu prudenta si respect, relateaza AFP.

inregistrarea cu decapitarea celui de-al doilea jurnalist este autentica. Marea Britanie anunta o intalnire de criza

Statele Unite ale Americii au declarat miercuri ca filmul in care este decapitat cel de-al doilea jurnalist american de catre Statul Islamic este autentic. Barbatul, care se afla langa Sotloff in video si care vorbeste cu accent londonez, prezinta un alt ostatic, un britanic, si ameninta ca il va executa. La Londra se va tine o intalnire de urgenta privind amenintarea cetateanului britanic.

Al doilea jurnalist american decapitat in Irak de Statul Islamic

Statul Islamic din Irak si Siria ISIS) l-a decapitat pe Steven Joel Sotloff. El este cel de-al doilea american executat de grupul militant islamic. Pe internet a aparut si un film cu decapitarea, anunta SITE Intelligence Group, o organizatie de cercetare care urmareste postarile pe internet ale jihadistilor.

Un alt jurnalist american a fost decapitat de jihadistii SI. Steven Sotloff a fost rapit in Siria in urma cu un an de zile

Jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI) au revendicat intr-o inregistrare video, difuzata marti pe Internet, decapitarea unui al doilea ostatic american, Steven Sotloff, a anuntat Centrul.

Barack Obama, dupa decapitarea unui alt jurnalist american: Statul Islamic nu poate intimida Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri, dupa ce a fost publicata filmarea cu decapitarea unui al doilea jurnalist american, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, noteaza AFP.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

VIDEO Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

VIDEO Marile puteri reactioneaza dupa publicarea clipului cu decapitarea celui de-al doilea ostatic american

Statele Unite s-au declarat marti dezgustate si consternate de presupusa asasinare prin decapitare a celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de catre gruparea Statul Islamic SI) intr-o inregistrare video difuzata pe Internet si inca neautentificata, relateaza Mediafax.

SUA, dezgustate de presupusa decapitare a celui de-al doilea ostatic american

Statele Unite s-au declarat marti dezgustate si consternate de presupusa asasinare prin decapitare a celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de catre gruparea Statul Islamic SI).

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )